Hívjon minket: +36 (42) 788 087, +36 (70) 882 3444

Ajánlataink

  Költözzön a strandra soft all inclusive ellátással!

2023 június 15 és augusztus 31 között időszakban MINIMUM 3 éjszaka foglalása esetén 

Csomagunk tartalmazza a bőséges svédasztalos reggelit, egy napi menü ebédet (egy napi leves ajánlat és egy főétel) a szálloda éttermében vagy a strandon található Írisz büfében és a svédasztalos vacsorát egy napi leves ajánlattal, többféle húsétellel, tésztafélékkel, körettel, savanyúságokkal, salátákkal és napi desszerttel, valamint a korlátlan italfogyasztást szűkített itallapunkról.

KORLÁTLAN ITALFOGYASZTÁSBA tartozó italaink:
• reggel 7-től - 22 óráig eszpresszó kávé, Pepsi, Pepsi Black, Schweppes Orange, 7UP, Canada Dry, gyümölcslevek (100 % rostos narancs és szűrt alma, 25%-os őszibarack), ásványvíz, alkoholmentes pezsgő
• délelőtt 10-től - 22 óráig az alábbi alkoholos italok fogyasztására van lehetőség: Tuborg sör, pezsgő (száraz, édes), Balaton-felvidéki folyó borok, (Muskotály, Irsai Olivér, Olaszrizling, Rozé, Cabernet sauvignon, Merlot)
 
Szállodánk a nyári szezonban közvetlen korlátlan átjárást biztosít az Aquarius Élmény- és Parkfürdőbe, mely közvetlenül a szálloda udvaráról, a saját beléptető kapunkon keresztül közelíthető meg. 
 
A szálloda által biztosított belépőjegyek az Aquarius Élmény- és Parkfürdő felár nélküli szolgáltatásainak az igénybevételére jogosítanak fel. A wellness részleg extra szolgáltatásait felár ellenében lehet igénybe venni!
 
A fürdőbelépő karórákat az érkezési napon a szoba elfoglalásától függetlenül, már 10:00-tól át tudjuk adni, amennyiben foglalásuk esetén a lentebb felsorolt adatokat megküldik részünkre, s természetesen az ingyenes parkolási lehetőséget is biztosítjuk ettől az időponttól.
 
 
A fenti összegen felül 450 Ft/fő/éj Idegenforgalmi Adó megfizetése szükséges minden 18. életévét betöltött személynek.
 
 
Korai bejelentkezés 11:00-tól szobánként + 25.000 Forintért kérhető.
Kései kijelentkezés 13:00-ig szobánként + 25.000 Forintért kérhető.
 
Ajánlatunk elfogadása esetén 30% előleg átutalása szükséges, mely a foglalás kezdő időpontját legkésőbb 30 napot megelőzően díjmentesen lemondható, ezt követően a megfizetett előleg foglalóvá minősül, s azt 30 napon belüli lemondás, vagy távolmaradás esetén a szálláshely szolgáltató megtartja meghiúsulási kötbér címén a foglaló természetéből eredően. Lemondási időn belül, amennyiben legalább 14 nappal az érkezési dátum előtt jelzi szándékát, egy alkalommal díjmentes foglalásmódosításra van lehetősége, mely módosítás esetleges feláras feltételeiről az új időpont függvényében tájékoztatjuk. 
 
Szállodánkban lehetőség nyílik mindhárom szolgáltató (OTP, MKB, K&H) által kibocsátott Szép Kártyával történő fizetésre.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, SZÉP-kártyás fizetés esetén, a kártyatulajdonosnak szerepelnie kell a megjelenő vendégek között. Amennyiben a megjelenő vendégek között nem szerepel az előleget megfizető kártyatulajdonos, illetve más, (nem jelenlévő) SZÉP-kártyájával szeretnének helyben fizetni, abban az esetben sajnos nem áll módunkban a kártyát elfogadni.


Külföldről történő előleg utalás esetén:
MILLENIUM RESORTS KFT Bankszámla szám: HU71117150072150701400000000, Swift : OTPVHUHB 
 
A foglalás kezdő időpontját legkésőbb 30 napot megelőzően díjmentesen lemondható, ezt követően a megfizetett előleg foglalóvá minősül, s azt 30 napon belüli lemondás, vagy távolmaradás esetén a szálláshely szolgáltató megtartja meghiúsulási kötbér címén a foglaló természetéből eredően. Lemondási időn belül, amennyiben legalább 14 nappal az érkezési dátum előtt jelzi szándékát, egy alkalommal díjmentes foglalásmódosításra van lehetősége, mely módosítás esetleges feláras feltételeiről az új időpont függvényében tájékoztatjuk. 
  
Foglalás esetén kérjük mindenképpen az alábbi adatok megküldését a gyors, zökkenőmentes bejelentkezéshez, mely adatok a fürdő beléptetéshez szükséges karórák beállításához mindenképpen szükségesek:
- Vendégek neve
- Születési dátum és hely
- Pontos lakcím
- Személyi igazolvány vagy útlevélszám
- Telefonszám

Felmerülő kérdésük esetén hívják a +36/70 882-3444-es telefonszámon recepciónkat, s kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre!

 

 

Látványosságok, program lehetőségek a közelben:

- Az Európa-szerte méltán híres SóstóZOO állatpark gyalog 10 perc (1200 m) sétára található.

- Sóstói Múzeumfalu 12 perc sétányira (1400 m).

- Sóstói tóparti sétány 250 m-re.

- Vizibicikli és csónak kölcsönző /nyári szezonban/ (800 m)

- Futurobi játszóház (250 m)

- Mesepark játszótér (200 m)

- Zenélő szökőkút fényjátékkal (700 m)

 

 

Friss ajánlatainkért, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Hotel Írisz

4400 Nyíregyháza

Szódaház utca 10

+36 (70) 882 3444

+36 (42) 788 087

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo