Hívjon minket: +36 (42) 788 087, +36 (70) 882 3444

Ajánlataink

2024 nyarán is költözzön a strandra Soft all inclusive ellátással!

A csomag foglalhatóság: 2024. június 14. 2024. szept. 01. között időszakban, minimum 2 éjszaka foglalása esetén vehető igénybe!

Csomagunk tartalmazza a bőséges svédasztalos reggelit, egy napi menü ebédet (egy napi leves ajánlat és egy főétel) a szálloda éttermében vagy a strandon található Írisz büfében és a svédasztalos vacsorát egy napi leves ajánlattal, többféle húsétellel, tésztafélékkel, körettel, savanyúságokkal, salátákkal és napi desszerttel, valamint a korlátlan italfogyasztást szűkített itallapunkról.

KORLÁTLAN ITALFOGYASZTÁSBA tartozó italaink:
• reggel 7-től - 22 óráig eszpresszó kávé, Pepsi, Pepsi Black, Schweppes Orange, 7UP, Canada Dry, gyümölcslevek (100 % rostos narancs és szűrt alma, 25%-os őszibarack), ásványvíz, alkoholmentes pezsgő
• délelőtt 10-től - 22 óráig az alábbi alkoholos italok fogyasztására van lehetőség: Tuborg sör, pezsgő (száraz, édes), Balaton-felvidéki folyó borok, (Muskotály, Irsai Olivér, Olaszrizling, Rozé, Cabernet sauvignon, Merlot)
 
Szállodánk a nyári szezonban közvetlen korlátlan átjárást biztosít az Aquarius Élmény- és Parkfürdőbe, mely közvetlenül a szálloda udvaráról, a saját beléptető kapunkon keresztül közelíthető meg. 
 
A szálloda által biztosított belépőjegyek az Aquarius Élmény- és Parkfürdő felár nélküli szolgáltatásainak az igénybevételére jogosítanak fel. A wellness részleg extra szolgáltatásait felár ellenében lehet igénybe venni!
 
A fürdőbelépő karórákat az érkezési napon a szoba elfoglalásától függetlenül, már 10:00-tól át tudjuk adni, amennyiben foglalásuk esetén a lentebb felsorolt adatokat megküldik részünkre, s természetesen az ingyenes parkolási lehetőséget is biztosítjuk ettől az időponttól.
 
 
A fenti összegen felül 450 Ft/fő/éj Idegenforgalmi Adó megfizetése szükséges minden 18. életévét betöltött személynek.
 
 
Korai bejelentkezés 11:00-tól szobánként + 25.000 Forintért kérhető.
Kései kijelentkezés 13:00-ig szobánként + 25.000 Forintért kérhető.
 
Ajánlatunk elfogadása esetén 30% előleg átutalása szükséges, mely a foglalás kezdő időpontját legkésőbb 30 napot megelőzően díjmentesen lemondható, ezt követően a megfizetett előleg foglalóvá minősül, s azt 30 napon belüli lemondás, vagy távolmaradás esetén a szálláshely szolgáltató megtartja meghiúsulási kötbér címén a foglaló természetéből eredően. Lemondási időn belül, amennyiben legalább 14 nappal az érkezési dátum előtt jelzi szándékát, egy alkalommal díjmentes foglalásmódosításra van lehetősége, mely módosítás esetleges feláras feltételeiről az új időpont függvényében tájékoztatjuk. 

Előleg utalásakor kérjük az alábbi adatok feltűntetését: ELŐLEG, "érkezési dátum", "vendég neve" ha nem azonos az utaló féllel, "foglalás azonosító szám"!
Amennyiben a fenti adatok nem kerülnek feltűntetésre, abban az esetben a foglalásához megfizetett előleg nem beazonosítható, így foglalása törlésre kerülhet, ezért kérjük a fenti információk szerinti előleg fizetés betartását!
 
Szállodánkban lehetőség nyílik mindhárom szolgáltató (OTP, MKB, K&H) által kibocsátott Szép Kártyával történő fizetésre.

Külföldről történő előleg utalás esetén:
MILLENIUM RESORTS KFT Bankszámla szám: HU71117150072150701400000000, Swift : OTPVHUHB 
 
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, SZÉP kártyás fizetés esetén, a kártyatulajdonosnak szerepelnie kell a megjelenő vendégek között. Amennyiben a megjelenő vendégek között nem szerepel az előleget megfizető kártyatulajdonos, illetve más  -nem jelenlévő SZÉP kártyájával szeretnének helyben fizetni- abban az esetben sajnos nem áll módunkban a kártyát elfogadni így a fizetést más módon kell teljesíteni. 
Előre utalt összeg esetén visszautalásra kerül a jogosulatlanul megfizetett előleg, s fizetéskor felszámításra kerül a visszautalás tranzakciós költsége!

A foglalás kezdő időpontját legkésőbb 30 napot megelőzően díjmentesen lemondható, ezt követően a megfizetett előleg foglalóvá minősül, s azt 30 napon belüli lemondás, vagy távolmaradás esetén a szálláshely szolgáltató megtartja meghiúsulási kötbér címén a foglaló természetéből eredően. Lemondási időn belül, amennyiben legalább 14 nappal az érkezési dátum előtt jelzi szándékát, egy alkalommal díjmentes foglalásmódosításra van lehetősége, mely módosítás esetleges feláras feltételeiről az új időpont függvényében tájékoztatjuk. 
  
Foglalás esetén kérjük mindenképpen az alábbi adatok megküldését a gyors, zökkenőmentes bejelentkezéshez, mely adatok a fürdő beléptetéshez szükséges karórák beállításához mindenképpen szükségesek:
- Vendégek neve
- Születési dátum és hely
- Pontos lakcím
- Személyi igazolvány vagy útlevélszám
- Telefonszám

VASÁRNAPI ÉRKEZÉS esetén egy alkalomra szóló AJÁNDÉK Sóstó-Zoo belépőt adunk minden kedves vendégünknek!!!!!

Felmerülő kérdésük esetén hívják a +36/70 882-3444-es telefonszámon recepciónkat, s kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre!

Foglalási szándéka esetén kattintson a képre, a csomag részletekért görgesse lentebb a tájékoztatónkat!!

Pihentető hétköznapok ajándék Aquarius Élményfürdő és SóstóZoo állatkerti belépővel!

Érvényes: 2024. április 30. – 2024. június 30. között  kizárólag hétköznapi foglalásokra (vasárnap - csütörtök éjszakák esetén).

 
Az ajánlat minimum 2 fő részére, legalább 3 éjszakás foglalás esetén érvényes, a fent említett időpontok között.

A csomagajánlat egyes szobatípusokra érvényes csak!A kedvezményes csomagajánlat tartalma:
• Félpanziós ellátás. (Svédasztalos reggeli és vacsora, amennyiben a vendégek létszáma alacsony, abban az esetben szűkített étlapról választhatnak a kedves vendégeink vacsorát (4 féle leves, 10 féle főétel, 4 féle desszert)
•  Minden kedves vendégünknek 1 alkalomra szóló ajándék belépőjegy  Európa legjobb Állatkertjébe, a SóstóZOO-ba.
•  Ajándék fürdőbelépő 
 
Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amely 450 Ft/fő./éj.


Hétvégi felár:
2 fő esetén: +8.000. Ft/éjszaka
2 felnőtt+1 és 2 felnőtt+2 gyerekes családok esetén: +10.000. Ft/éjszaka

A svédasztalos reggeli 07:00-10:00 között, míg a svédasztalos vacsora 18:00-21:00 között a szálloda éttermében fogyasztható el.
Amennyiben a vendégek létszáma alacsony, abban az esetben szűkített vacsora kínálatunkból választhatnak a kedves vendégeink.

Fizetés:
Szállodánk SZÉP-kártya elfogadóhely (OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával történő fizetésre van lehetősége), így bankkártya (Visa, Mastercard, Maestro) mellett SZÉP-kártyája, bármelyik zsebéből fizetheti foglalása költségeit.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, SZÉP-kártyás fizetés esetén, a kártyatulajdonosnak szerepelnie kell a megjelenő vendégek között.
Amennyiben a megjelenő vendégek között nem szerepel az előleget megfizető kártyatulajdonos, illetve más, (nem jelenlévő) SZÉP-kártyájával szeretnének helyben fizetni, abban az esetben sajnos nem áll módunkban a kártyát elfogadni.
Előre utalt összeg esetén visszautalásra kerül a jogosulatlanul megfizetett előleg, s fizetéskor felszámításra kerül a visszautalás tranzakciós költsége!

Extra ajándék:
A foglalás ajándék fürdőbelépőt tartalmaz a szomszédos Aquarius Élményfürdőbe, szállodánktól  650 méter távolságra található az Élményfürdő főbejárata, melyet kellemes séta környezetben tudnak megközelíteni!

Az ajándék fürdőbelépő az érkezési és a tartózkodási napokon használható fel, napi többszöri belépési lehetőséggel, távozási napra NEM cserélhető!
A fürdőbelépő karórák átvétele érkezési napon 10:00-tól lehetséges!

Az ajándék állatkert belépő a nyíregyházi SóstóZoo állatparkban használható fel tetszőleges időpontban fél éven belül!

Szállodánkban fürdőbelépő és állatkert belépő külön nem vásárolható, csak ajándékként tudunk biztosítani belépőt azon csomagokhoz amelyek tartalmazzák a belépőt!!

Szolgáltatások:

A szobákban 45 magyar nyelvű tv adás mellett, a szlovák , lengyel és román vendégeink részére is biztosított egy-egy saját csatorna.

 
Látványosságok, program lehetőségek a közelben:
- Az Európa-szerte méltán híres SóstóZOO állatpark gyalog 10 perc (1200 m) sétára található.
- Sóstói Múzeumfalu 12 perc sétányira (1400 m).
- Sóstói tóparti sétány 250 m-re.
- Futurobi játszóház (250 m)
- Mesepark játszótér (200 m)
 
Felmerülő kérdésük esetén hívják a +36/70 882-3444-es telefonszámon recepciónkat, s kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre!

Friss ajánlatainkért, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Hotel Írisz

4400 Nyíregyháza

Szódaház utca 10

+36 (70) 882 3444

+36 (42) 788 087

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo